slo eng
domov
 
AGROVIT d.o.o.
Trstenjakova ulica 5
2250 PTUJ

T 02 780 66 70
F 02 780 66 71
E info@agrovit.si

DOX-AL

Captex T2
Captex T2

vezalec mikotoksinov, premiks, vsebuje klinoptilolite, esterificirane glukomanane, ocetno in propionsko kislino. Klinoptiloliti (alumosilikati) so modificirani z žvepleno kislino, s tem je močno povečana adsorpcijska površina, ki je pomemben dejavnik pri vezavi mikotoksinov. Izdelek ne vsebuje mravljinčne kisline, ki lahko v krmi dodatno sprosti nekatere mikotoksine. Dodane organske kisline delujejo kot konzervans in preprečujejo rast in razmnoževanje gliv, prisotnih v krmi.

Captex FUSACaptex Fusa
vezalec mikotoksinov, vsebuje modificirane hidrirane natrijeve kalcijeve alumosilikate in oligosaharide, ki vežejo najpogostejše mikotoksine, in Resindox, ki veže mikotoksine, ki jih proizvaja gliva Fusarium. CAPTEX FUSA torej vsebuje optimalno kombinacijo klinoptilolitov, glukomananov in Resindoxa. Resindox je kopolimer iz stirena in divinilbenzena s kvartarno amonijevo skupino, deluje kot ionski izmenjevalec in učinkovito veže mikotoksine DON, ohratoksin A in zearalenon.

Zdrava krma - zdravi ljudje

Zavezani smo k strokovnosti, varnosti, ažurnosti in sledljivosti. Želimo prispevati k proizvodnji varne hrane in boljšim rezultatom reje, ki jih lahko dosežete z uporabo naših proizvodov.
© 2010-2018 Agrovit d.o.o.
Programiranje: InfoSplet d.o.o.
Design: Conectivia KA*