Agrovit

Zdrava krma - zdravi ljudje

Zavezani smo k strokovnosti, varnosti, ažurnosti in sledljivosti. Želimo prispevati k proizvodnji varne hrane in boljšim rezultatom reje, ki jih lahko dosežete z uporabo naših proizvodov.

O podjetju

Specializirani smo za dodatke h krmi. Sodelujemo s številnimi proizvajalci: dsm-firmenich, Zoetis, Perstorp, Vetagro in drugi. V naši ponudbi so vitamini, encimi, kokcidiostatiki, karotinoidi, vezalci mikotoksinov, eubiotiki, organske kisline, mikrominerali in drugi izdelki. V sodobni reji perutnine, prašičev in goveda je uporaba dodatkov nujna. Podrobnejše informacije najdete v rubriki Proizvodi ter na spletnih straneh naših partnerjev.

Smo zanesljivi in strokovni, spremljamo najnovejše trende in inovacije na področju prehrane živali. Zagotavljamo vam varnost, ažurnost in celovit servis. Želimo prispevati k proizvodnji varne hrane in boljšim rezultatom reje, ki jih lahko dosežete z uporabo naših izdelkov.
O podjetju

Proizvodi

dsm-firmenich

Vitamini

Vitamini (Rovimix®) predstavljajo glavnino palete izdelkov, ki jih proizvaja DSM. Danes poteka proizvodnja skoraj vseh vitaminov v državah EU, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto ob upoštevanju vseh ekoloških standardov. Vitamini so snovi, ki so nujno potrebne za normalno delovanje živega organizma. Če v obroku manjka le en vitamin, so posledice (in škoda) lahko zelo velike.

VITAMINIDSM
Chick
dsm-firmenich

Barvila

Barvila (Carophyll® Red, Carophyll® Yellow, Carophyll® Pink), ki jih proizvaja dsm-firmenich, so pomemben člen v sodobni proizvodnji mesa in konzumnih jajc. Vrhunsko kvaliteto dokazuje odlična razpoložljivost in učinkovitost pigmentiranja.

Carophyll®MESOJAJCA
Eggs
dsm-firmenich

Encimi

Encimi (Ronozyme®) so plod sodelovanja z Novo Nordisk iz Danske (družba Novozymes®), kjer so tudi proizvodni obrati. Encimski pripravki so na voljo v tekoči in granulirani obliki.

METABOLIZEM
Feed
dsm-firmenich

Vezalci mikotoksinov

Vezalci mikotoksinov (Mycofix®) dokazujejo svojo učinkovitost v najtežjih pogojih. Različni viri surovin za krmo predstavljajo tveganje za rast in zdravje živali ter ljudi in z uporabo vezalcev je mogoče to tveganje občutno zmanjšati.

ZDRAV RAZVOJ
Feed
Zoetis

Kokcidiostatiki

Uporaba kokcidiostatikov v sodobni reji perutnine ostaja ključni dejavnik pri ekonomiki pridelave. V ponudbi imamo dvovalentni ionoforni proizvod Avatec® in dva sintetična izdelka: Robenz® in Avi Deccox®.

ZDRAV RAZVOJ
Feed
Perstorp

Organske kisline

Švedski proizvajalec organskih kislin nudi celovite rešitve za higieno krme in preprečevanje kontaminacije z bakterijami in glivami (ProPhorce®): od skladiščenja surovin, čiščenja transportnih poti v proizvodnih obratih, konzerviranja krmnih mešanic in TMR (ProMyr®), kisanja in higiene vode za pitje, pa vse do zdravja prebavil in izboljšanja reje z uporabo edinstvenih izdelkov, ki vsebujejo kombinacijo maslene in valerijanske kisline ter eteričnih olj (Gastrivix®).

HIGIENA
Feed
Biozyme Inc.

Prebiotiki in postbiotiki

Biozyme Inc. je ameriški proizvajalec, ki s kontrolirano fermentacijo Aspergillus oryzae dosega zavidljivo učinkovitost v pridelavi mleka in mesa s pomočjo izdelka Amaferm®. Postbiotik EQE® (Egg Quality Enhancer) uporabljamo pri kokoših nesnicah. Omogoča pridelavo več prodajnih jajc in podaljšanje obdobja nesnosti.

UČINKOVITOST
Feed

VetAgro

Italijanski proizvajalec je pionir na področju mikroenkapsulacije, lastnik številnih patentov in s svojim razvojem ponuja številne učinkovite rešitve: mikroenkapsulirani vitamini, minerali, aminokisline, kombinacija eteričnih olj in organskih kislin. Učinkovitost izdelkov dokazana v številnih poskusih in v praksi.

MIKROENKAPSULACIJA
Feed

Povezave

Kontakt

AGROVIT d.o.o.

Trstenjakova ulica 5

2250 PTUJ


Skladišče: Spuhlja 100b, 2250 Ptuj


Telefon: 02 780 66 70

Email: info@agrovit.si

ID za DDV: SI96884428

Matična št.: 5402786

TRR: SI56 0215 0001 9339 077

Nova Ljubljanska banka d.d., Podr. Podravje

Profile
Miro Ljubec

041 366 464

miro.ljubec@siol.com